Plan met Matrickx

We weten uit de praktijk hoe ingewikkeld een planning kan zijn, hoe lang een eenvoudige wijziging kan duren en hoe iedereen naar jou kijkt als er iets fout gaat. Dat kan anders, dat kan beter! Matrickx helpt (para)medisch specialisten, arts-assistenten, laboranten en ondersteunend zorgpersoneel om samen te werken aan een planning waar iedereen blij van wordt.

De kracht van automatisch plannen

Koppel met (Exchange-) agenda’s, HR- en salarisadministratie. Zo boek je direct tijdwinst en krijg je meer ruimte voor andere taken.

Samenwerken is samen plannen

Zelfroosteren, diensten uitwisselen, afspraken maken, vakantie aanvragen; met Matrickx plan je waar en wanneer je maar wilt.

Transparant, eerlijk en gebruiksvriendelijk

Van taken tot tellingen, van planregels tot besprekingen, met het real-time dashboard wordt jouw bijdrage aan jullie team voor iedereen inzichtelijk.

Maatwerk maar dan op schaal

Een online personeelsplanner moet een proces ondersteunen, niet andersom. Daarom hebben we een flexibel en modulair systeem ontwikkeld om elk team, van kleinschalige vakgroep tot grote zorginstelling, een oplossing op maat te kunnen bieden. Neem daarom nu contact op voor een gesprek over jullie huidige werkwijze en wensen voor de toekomst, dan plannen we direct een demonstratie op locatie of afstand. Zo krijg je een helder beeld van hoe de tool zal helpen om efficiënter, transparanter en plezieriger samen te werken.

Liever eerst nog wat verder verdiepen in de mogelijkheden?
We sturen je graag de factsheet van de online personeelsplanner die in de Nederlandse zorg zijn gelijke niet kent.